Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:19:03 Seh Gelderse Vallei Willy Brandtlaan Ede 6716RP 5834 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-114

Ambulance 07-114

zondag 20 januari 2019

DINSDAG 17|04

Maatschappelijke organisaties leveren input voor bestuursakkoord 2018-2022

De komende jaren maken de partijen meerdere keren een ronde langs maatschappelijke organisaties om input en feedback te vragen

EDE - ChristenUnie, CDA, GroenLinks, GemeenteBelangen en D66 zijn gestart met de formatie. Samen willen ze komen tot een nieuw college en een bestuursakkoord voor de komende vier jaar. De afgelopen dagen formuleerden zij de speerpunten waar ze zich de komende jaren met name op gaan richten.

 

Een van de speerpunten is dat maatschappelijke organisaties een prominentere rol krijgen bij de beleidsvorming. Deze organisaties zochten ook al contact met de onderhandelaars. De komende jaren maken de partijen meerdere keren een ronde langs maatschappelijke organisaties om input en feedback te vragen. Het is namelijk van groot belang om te horen wat leeft in Ede.

 

Oproep aan maatschappelijke organisaties

Om direct de daad bij het woord te voegen doen de partijen nu een oproep aan alle maatschappelijke organisaties om input te leveren voor het bestuursakkoord. Laat ons weten wat volgens u aandacht nodig heeft in Ede. Uiteraard kunnen wij niet alles in het bestuursakkoord opnemen, maar dat betekent niet dat het geen aandacht krijgt. Mail uw input en feedback naar: ruimtevoorede@ede.nl. We horen graag wat u raakt!

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie