Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 00:04:48 Ehh Gelderse Vallei Willy Brandtlaan Ede 6716RP 101714 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

woensdag 19 december 2018

VRIJDAG 28|09

Promospoor - Modelspoordagen 2018

Dit jaar worden onze herbouwde, computergestuurde modelspoorbanen gedemonstreerd, waarop meerdere locomotieven en ook modelauto’s rondrijden

EDE - PROMOSPOOR organiseert op zaterdag 27- en zondag 28 oktober haar jaarlijkse Modelspoordagen. Enthousiaste modelspoorders vertellen met plezier over hun hobby en nodigen u uit om te komen kijken naar onze clubbanen. Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober staan de deuren van onze verenigingsruimten open van 10 – 16 uur.

 

Dit jaar worden onze herbouwde, computergestuurde modelspoorbanen gedemonstreerd, waarop meerdere locomotieven en ook modelauto’s rondrijden. Er zijn leden aanwezig die advies kunnen geven over allerlei zaken met betrekking tot de modelspoorhobby, zoals het ontwerpen van een baan, leggen van rails, maken van een landschap, onderhoud van treintjes en computerbesturing. Wil je een trein laten testen breng hem dan mee. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Op de jeugdbaan kunnen zij zelf ervaren hoe het is om machinist te zijn en hun machinistendiploma halen of door te fietsen een trein laten rijden. Maak kennis met digitale besturing van treinen en wissels op onze nieuwe testbaan. Voor de allerkleinste staat de C-TRAK modulebaan opgesteld, waarop zij zelf treinen kunnen laten rijden. Tijdens meerdere evenementen hebben we ervaren dat deze baan erg in trek is bij de jeugd.

 

De openingstijd van de modelspoordagen is van 10.00 uur tot 16.00 uur. De toegangsprijs voor volwassenen is € 3,00 en kinderen tot 12 jaar (onder begeleiding) betalen € 1,50. U bent van harte welkom aan de Ohmstraat 5 in Ede.

Auteur: Paul van Noort
Foto's
1/3
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie