Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:01:58 Bgm-02 Dier In Problemen Open Grotestraat Ede 072731 Prio Laag Eenheid | Bevelvoerder van dienst centrum Brandweer Ede...
dinsdag 26 mei 2020

WOENSDAG 08|04

Hamsterwoede in Nederlandse supermarkten lijkt voorbij

Nederlanders trokken in die weken uit angst voor tekorten massaal naar supers om groenteconserven, pasta's, toiletpapier en handzeep in te slaan

NEDERLAND - Het hamstergedrag van Nederlandse consumenten in supermarkten is voorbij, dat meldt NU.nl woensdagmiddag op basis van de cijfers van marktonderzoeker Nielsen. De supermarktverkopen lagen in deze week nog 'slechts' 7 procent hoger dan dezelfde week vorig jaar.

 

De stijging in de supermarktverkopen vergeleken met vorig jaar komt volgens Nielsen door de gesloten horeca en het thuiswerken van Nederlanders. Doordat meer mensen door de coronacrisis thuiswerken, eten deze mensen ook vaker thuis dan voor de virusuitbraak, waardoor ze meer boodschappen doen.

 

Nederlanders trokken in die weken uit angst voor tekorten massaal naar supers om groenteconserven, pasta's, toiletpapier en handzeep in te slaan.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines