Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 18:01:58 Bgm-02 Dier In Problemen Open Grotestraat Ede 072731 Prio Laag Eenheid | Bevelvoerder van dienst centrum Brandweer Ede...
dinsdag 26 mei 2020

DONDERDAG 09|04

Ballonfiesta Barneveld 2020 afgelast

Het bestuur realiseert zich dat het in deze tijd, die zulke grote gevolgen heeft voor de gezondheid en de economie, niet wenselijk is te spreken over deelname aan ons evenement, ons Barnevelds feestje

BARNEVELD - Het Corona-virus heeft grote invloed op ons allemaal. Het bestuur van de Barneveldse ballonfiesta kijkt terug op een fantastische editie in 2019 en de eerste ideeën en plannen voor 2020 waren al weer ingevuld. Ze hebben in het bestuur uitgebreid gesproken over de huidige situatie en een pijnlijke beslissing moeten nemen.

 

De voorgenomen 38e editie zal in 2020 niet doorgaan. Het bestuur realiseert zich dat het in deze tijd, die zulke grote gevolgen heeft voor de gezondheid en de economie, niet wenselijk is te spreken over deelname aan ons evenement, ons Barnevelds feestje.

 

Het bestuur hoopt dat het tij snel keert en dat het met gezondheid snel beter gaat, dat de economische gevolgen beheersbaar worden. Ze blijven vanuit een positieve gedachte nadenken over wat er eventueel haalbaar is. Ze zijn hierover in overleg met ballonteams, leveranciers en enkele sponsoren.

Foto's
1/1
Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines