Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 15:40:54 (dia) Appartementen Laan Van Kernhem 6718GV Ede 51693 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-107

Ambulance 07-107

dinsdag 20 april 2021

WOENSDAG 10|03

Poortwachter gereed, Parklaan een stap dichterbij

Uitvoerder Heijmans heeft de ontwikkelingen van de Poortwachter in beeld gebracht met dronebeelden

EDE - De werkzaamheden aan de Poortwachter zijn afgerond. Hiermee komt de nieuwe Parklaan een stap dichterbij. Met de aanleg van de Parklaan verbinden we de A12 met de N224. Zo zorgen we ervoor de Ede-Oost goed bereikbaar blijft, ook nu er steeds meer woningen bij komen op de Kazerneterreinen en het Enka-terrein.

 

Als gemeente staan we graag stil bij deze mooie stap vooruit. Ook willen we de weggebruikers bedanken voor hun begrip tijdens de werkzaamheden aan de Poortwachter. Hiervoor zijn er borden geplaatst bij de Poortwachter. Op woensdag 3 maart heeft wethouder de Pater de borden onthuld.

 

Een goede samenwerking
De gemeente Ede kijkt tevreden terug op de uitvoering van de werkzaamheden. We kunnen als opdrachtgever terugkijken op een goede samenwerking tussen de uitvoerder Heijmans Infra B.V., Provincie Gelderland en Rijkswaterstaat. Samen hebben we een mooi resultaat geboekt.

 

De volgende stap
Om de rest van de Parklaan te kunnen realiseren, zijn we op dit moment bezig met het zoeken van een aannemer die de Parklaan voor ons als gemeente kan aanleggen. We verwachten halverwege 2021 de aannemer te kunnen presenteren. De aannemer gaat vervolgens direct aan de slag met de voorbereidingen van de aanleg. De start van de aanleg begint daarmee waarschijnlijk eind 2021.

Foto's
1/1
Video's
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines