Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:10:02 Paul Gabrielstraat 6717RD Ede 51643 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-116

Ambulance 07-116

dinsdag 20 april 2021

MAANDAG 15|03

Wethouder Hester Veltman pakt werkzaamheden weer op

Afgelopen half jaar was zij genoodzaakt om haar taken neer te leggen nadat bij haar speekselklierkanker werd geconstateerd

EDE - Hester Veltman pakt haar werkzaamheden als wethouder van de gemeente Ede weer op. Afgelopen half jaar was zij genoodzaakt om haar taken neer te leggen nadat bij haar speekselklierkanker werd geconstateerd.

 

Intensief behandeltraject
In de afgelopen maanden heeft Veltman een intensief behandeltraject ondergaan. 'Daarvan ben ik bijna hersteld en ik voel mij goed genoeg om weer voorzichtig te starten. Ik heb mijn werk gemist en ik kijk er dan ook enorm naar uit om weer aan de slag te gaan. Het eerste wat ik wil oppakken is de portefeuille Werk en Inkomen' aldus Veltman.

 

Volle sterkte
Burgemeester René Verhulst: 'het college van burgemeester en wethouders is blij dat wethouder Veltman weer terug is. We hebben Hester echt gemist als collega en ook haar zicht op het beleid. Met haar terugkomst is het college weer op volle sterkte.' De werkzaamheden van Veltman werden tijdens haar afwezigheid waargenomen door de andere leden van het college van burgemeester en wethouders.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Ook interessant

Headlines